Shaggy i vandOm Dyrevisdom

Dyr kan ligesom mennesker komme i ubalance. Det kan give sig udtryk i fysisk sygdom eller i en ændret adfærd som ikke er hensigtsmæssig hverken for dyret eller ejeren. Dyr føler og tænker ikke som os mennesker, selv om vi af og til godt kan opleve det sådan. Derfor kan der opstå misforståelser omkring hvad det er vores dyr reelt har brug for, og hvad der er vor egne behov, dette kan forværre eventuelle ubalancer. Er der opståen en ubalance, det være sig fysisk eller psykisk, f.eks. som forbier-angst- usikkerhed eller aggressivitet, kan der være brug for at dyret kommer i kontakt med en behandler der ser dyret mere holistisk, ud fra en sammenhæng mellem det psykiske/åndelige og det fysiske plan og ikke kun ud fra den moderne biomedicinske forståelse af kroppen. Det er her min behandling kan gøre en forskel, og opnå fantastiske resultater for dyrets psykiske, og derved også dets fysiske velvære. Jeg arbejder gerne i samarbejde eller i forlængelse af en dyrlæge, og dennes behandling,

Jeg mener at stort set alle fysiske symptomer er skabt af psyken, og de problemer/ubalancer der opstår herved, kan rettes op via kroppens egen evne til at heale sig selv og hjernens evne til at ændre billeder og dermed oplevelse af virkeligheden. Dette kan hjælpes hurtige og smertefrit på vej med kinesiologien, telepatien, kranioal osteopati og Equine touch som kan løse op for de bindinger som en fysiske skavank har bidt sig fast i, og derved få frigivet den positive energi der kan heale op indefra.

 

Hvad kunderne siger!

Hej May-Brith

Du lavede en fjerntelepati den 16/8-12 på Kylja fra Sortenborg. Jeg er dig dybt taknemlig for det du har kunnet fortælle om Kylja. Der er pludselig kommet forklaring på mange ting.

Jeg har haft en ude og heale hende og samtidig fået lavet en kranio sakral terapi. Hun får nu også massage ca. hvert 14. dag for at få løsnet op i kroppen og lære at slappe af. Jeg har selv fået lavet en kranio sakral terapi. (skal dog have et par stykker, da jeg virkelig skal lære at slappe af og være til stede. Har også meldt mig til yoga som du anbefaler)

Kylja har forandret sig rigtig meget allerede nu. Hun er blevet meget mere vel tilpas og afslappet og sikke en ro hun nu har. Man kan ligefrem mærken roen fra hende når man er i nærheden af hende.
Hun er simpelthen den dejligste hest der findes og jeg tror virkelig at vi nu får rigtig mange gode år sammen.
Endnu engang TUSIND TAK for hjælpen.(så jeg kunne få øjnene op for at se hvor speciel en hest hun er)

Hilsen Gitte fra Hee ved Ringkøbing

 

Hej May-Brith

Det er da fantastisk, så god du er til at læse hestene. Begge mine heste nævnte mit ben, og benet er et problem for mig, da jeg har gået med det i gips i længere tid.

Maria fra Nyborg

 

Hej May-brith
skal hilse fra Kafka. Igen en stor forandring hos ham efter du var her. 1000 tak fra os begge to.
knus og vov fra Kafka og Lotte

 

Hej May-Brith
Sikken en oplevelse at have dig hjemme hos min hund, og alle de ting du kunne fortælle om ham, selvom du slet ikke kendte ham, fantastisk. Jeg glæder mig til at få købt de urter han skal have og komme i gang med kuren.
Hilsen King og Sofie

 

Kære May-Brith
Lige en opdate herfra, det er utroligt som Bella har forandret sig efter du har været her, hun gør næsten ikke mere og er blevet meget mere selvsikker. Tak skal du have for din store hjælp
Hilsen Peter og Trine

 

Jeg har haft Maybrith til at tale med mine heste flere gange nu, og er hver gang blevet overrasket over de evner hun har til at telepatere med dem og til at løse op for de traumer hestene har påtaget sig inden jeg fik dem, hvilket også har give mig en forståelse for hvorfor de reagere som de gør. Jeg har ligeledes bruge May-Brith til at tale med mine heste når de skal ud at kører langt, eller skal til dyrlægen, så de ved hvad der er dem i vente, altid med stor succes. Jeg kan varmt anbefale May-Brith

Marianne Sørensen fra Herlev