Healing af dyr

Ved hjælp af healing er det muligt at nå ind til dit dyr på en blid og nænsom måde. Ved at tilføre healende energier til dyret skabes der balance i chakrasystemet som vil tilføre energi til dit dyr, og samtidig aktiverer dyrets egen selvhelbredelse.

Jeg kan igennem min healing af dit dyr, få indblik i årsagen til at en ubalance er opstået. For derefter at finde frem til hvad du som ejer kan gøre for at hjælpe dit dyr, til at opnå bedre velvære og balance, I healing ser man på årsagen til problemets opståen, healing er derfor ikke kun symptombehandling.

En healing er en proces der sættes i gang, og effekt af healingen kan opserveres fra man begynder at heale og op til 2 uger efter, så i dette tidsrum kan der opstår reaktioner på healingen.

Healing foregår ved at jeg berører dit dyr. Via berøringen af energicentrene i kroppen, får jeg informationer om dyrets tilstand. Jeg går derefter ind på energicentrene og tilføjer den manglende energi eller udløser den ophobede energi samt fjerner tanke eller følelsesmæssige blokeringer. Derved opstår der balance i kroppens chakrasystem og dyret bliver i stand til at genetablere og opretholde sit oprindelige energi niveau.